The perfect team —


5448335436_decf8982aa_b.jpg

JAANA YLIPAAVALNIEMI

Toimitusjohtaja

ERIKOISPSYKOLOGI, PSL, PARTNERI

Jaana Ylipaavalniemi on ennen CV Group Oy:n siirtymistään työskennellyt yli 10 vuotta johdon konsulttina ja asiakkaidensa strategisena kumppanina suorahakuun, henkilöarviointeihin ja henkilöstön kehittämispalveluihin liittyen. Lisäksi hän on toiminut ison pörssilistatun palveluorganisaation konsernin HR-yksikön päällikkönä ja esimiehenä.

Ylipaavalniemen toimialaosaaminen on monipuolista ja kattaa laajasti mm. palvelut ja kaupan. Liiketoimintajohdon lisäksi HR, talous, myynti, ICT ja laki ovat muodostuneet hänelle vahvoiksi funktio-osaamisiksi. Hänen työkokemustaan tukee erikoispsykologin tutkinto, mikä tuo hänelle tärkeää osaamista sekä ehdokkaan substanssi-kompetenssien että henkilöominaisuuksien arviointiin.

Puh: 044 978 0202

Sähköposti: jaana.ylipaavalniemi(ät)cvgroup.fi


ERkki TUOMINEN

EKONOMI, MBA, PARTNERI

Erkki Tuominen on ennen CV Group Oy:n perustamista työskennellyt yli 15 vuotta pankki- ja rahoitusalalla, 5 vuotta teletoimialalla ja 3 vuotta kaivosteollisuudessa. Tuominen toimi viimeksi Nordean Markets Divisioonassa vastaten pankin pohjoismaisista pääomamarkkinatoiminnoista.

Nordean Pääomamarkkinatoiminto kasvoi Tuomisen vetämänä Pohjoismaiden suurimmaksi syndikoitujen lainojen, joukkovelkakirjalainojen ja yritysten oman pääoman ehtoisen varainhankinnan järjestäjäksi. Ennen Nordeaa Tuominen oli Sonera Oyj:n CFO, Suomen PT Oyj:n (eli Posti- ja Telekonsernin) CFO, Outokumpu Technology Oy:n rahoitusjohtaja ja Finnfund Oy:n talousjohtaja.

Puh: 0400-401031

Sähköposti: erkki.tuominen(ät)cvgroup.fi


4921222956_c23a009a11_b.jpg

Stefan Tötterman

Fil.kand., ekonomi, partneri

Stefan Töttermanilla on yli 20 vuoden kokemus finanssi- ja pankkimaailmasta. Ennen CV Group:a Stefan Tötterman toimi Investointipankki Carnegien Suomen toimintojen johtajana ja Suomen sivukonttorin toimitusjohtajana. Sitä ennen hän oli Aktia Säästöpankki Oyj:n konserninjohdon jäsen vastuualueenaan varallisuuden hoito ja sijoitustuotteet. Svenska Handelsbankenissa hän vastasi instituutioiden ja yksityishenkilöiden varallisuuden hoidosta Suomessa. Opstock Varainhoito Oy:ssä Tötterman työskenteli toimitusjohtajana.

Hyväksytty Hallituksen Jäsen (HHJ), Certificate of coaching skills (Results Coaching Systems), NLP Practitioner, Suggestioterapeutti (SHY).

  Puh: 050-3390926

  Sähköposti: stefan.totterman(ät)cvgroup.fi


Matti Jaakola

KTM, Partneri

Matti Jaakola on toiminut 80-luvun alusta lähtien kansainvälisten ja kotimaisten yritysten markkinointi- ja johtotehtävissä.

Kokemusta Jaakola on hankkinut metsäteollisuudesta Pohjois-Euroopan alueen toimitusjohtajana Georgia-Pacific Corporationissa ja laajemmin Metsäliitossa, jossa hän on toiminut pitkään eri tehtävissä sekä Suomessa että ulkomailla.

Kemianteollisuudesta hän sai kokemusta toimiessaan Henkel KgaA:n Pohjoismaa-aluejohtajana sekä elintarviketeollisuudesta työskennellessään Oy Sinebrychoff Ab:ssa ja Oy Karl Fazer Ab:ssa markkinointi- ja myyntitehtävissä. Jaakola on ollut toteuttamassa yritysjärjestelyitä koskien ostoja, integrointeja ja yritysmyyntejä.

Hän on toteuttanut yritysten muutos- ja kehitysprosesseja sekä saneerauksia. Jaakola on johtanut monikulttuurisia organisaatioita kansainvälisissä yrityksissä. Jaakolalla on laajaa kokemusta hallitustyöskentelystä koti- ja ulkomailla, ja hän on osallistunut keskeisten toimialajärjestöjen hallintoon.

Puh: 040-5530883

Sähköposti: matti.jaakola(ät)cvgroup.fi


ElfhillIMG_1825.jpg.jpg

Aarno Yrjö-Koskinen

VTM, Seniorikonsultti

Aarno Yrjö-Koskinen on toiminut 1980-luvulta lähtien metsäteollisuudessa kansainvälisen kaupan parissa. Hän toimi pitkään Tervakoski Oy:ssä, jossa kovan saneerausohjelman jälkeen hän pääsi rakentamaan uutta ja varsin menestyksellistä tulevaisuutta määrätyillä tuotealueilla. Menestys toi mukanaan maailmanlaajuisen markkinajohtajuuden. Sittemmin ura on jatkunut  Stora Ensossa, itävaltalaisessa Trierenberg Holdingissa ja Premium Board Finlandissa. Kaksi viimemainittua olivat perheyhtiöitä.

Hänen osaamisensa ja vahvuutensa ovat kansainvälisen ja kotimaisen kaupan myynnin parissa. Hän on toiminut koko uransa myynnin- ja markkinoinnin johtotehtävissä niin paperi- kuin pakkausteollisuudessa. Hänellä on kokemusta niin kuluttajatuote- kuin elintarviketeollisuudesta johdettuaan monikulttuurisia organisaatioita kansainvälisissä yrityksissä.  PKT-sektori ja ulkomaiset perheyhtiöt ovat pörssiyritysten ohella tulleet hänelle tutuksi. 

 Hän on myös istunut perheyritysten hallituksissa ja toiminut teollisuuden etujärjestöjen johdossa.

 Puh. 050-67223

 Sähköposti: aarno.yrjo-koskinen(ät)cvgroup.fi