The perfect team —


ERkki TUOMINEN

Ekonomi, MBA, Partneri

Erkki Tuominen on työskennellyt yli 15 vuotta pankki- ja rahoitusalalla, viisi vuotta teletoimialalla ja kolme vuotta kaivosteollisuudessa. Hän toimi viimeksi Nordean Markets Divisioonassa vastaten pankin pohjoismaisista pääomamarkkinatoiminnoista.

Nordean Pääomamarkkinatoiminto kasvoi Erkin vetämänä Pohjoismaiden suurimmaksi syndikoitujen lainojen, joukkovelkakirjalainojen ja yritysten oman pääoman ehtoisen varainhankinnan järjestäjäksi. Ennen Nordeaa hän toimi CFO:na Sonera Oyj:ssä ja Suomen PT Oyj:ssä (eli Posti- ja Telekonsernissa), Outokumpu Technology Oy:n rahoitusjohtajana ja Finnfund Oy:n talousjohtajana.

Puh: 0400-401031

Sähköposti: erkki.tuominen(ät)cvgroup.fi


4921222956_c23a009a11_b.jpg

Stefan Tötterman

Fil.kand., Ekonomi, Partneri

Stefan Töttermanilla on yli 20 vuoden kokemus finanssi- ja pankkimaailmasta. Stefan toimi Investointipankki Carnegien Suomen toimintojen johtajana ja Suomen sivukonttorin toimitusjohtajana. Sitä ennen hän oli Aktia Säästöpankki Oyj:n konserninjohdon jäsen vastuualueenaan varallisuuden hoito ja sijoitustuotteet. Svenska Handelsbankenissa hän vastasi instituutioiden ja yksityishenkilöiden varallisuuden hoidosta Suomessa. Opstock Varainhoito Oy:ssä hän työskenteli toimitusjohtajana.

Hyväksytty Hallituksen Jäsen (HHJ), Certificate of coaching skills (Results Coaching Systems), NLP Practitioner, Suggestioterapeutti (SHY).

Puh: 050-3390926

Sähköposti: stefan.totterman(ät)cvgroup.fi


Matti Jaakola

KTM, Partneri

Matti Jaakola on toiminut 80-luvun alusta lähtien kansainvälisten ja kotimaisten yritysten markkinointi- ja johtotehtävissä.

Kokemusta hän on hankkinut metsäteollisuudesta Pohjois-Euroopan alueen toimitusjohtajana Georgia-Pacific Corporationissa ja laajemmin Metsäliitossa, jossa hän on toiminut pitkään eri tehtävissä sekä Suomessa että ulkomailla.

Kemianteollisuudesta hän sai kokemusta toimiessaan Henkel KgaA:ssa Pohjoismaiden aluejohtajana sekä elintarvike-teollisuudesta työskennellessään Oy Sinebrychoff Ab:ssa ja Oy Karl Fazer Ab:ssa markkinointi- ja myyntitehtävissä.
Matti on ollut toteuttamassa yritysjärjestelyitä koskien ostoja, integrointeja ja yritysmyyntejä.

Hän on toteuttanut yritysten muutos- ja kehitysprosesseja sekä saneerauksia. Hän on johtanut monikulttuurisia organisaatioita kansainvälisissä yrityksissä. Matilla on laajaa kokemusta hallitustyöskentelystä koti- ja ulkomailla, ja hän on osallistunut keskeisten toimialajärjestöjen hallintoon.

Puh: 040-5530883

Sähköposti: matti.jaakola(ät)cvgroup.fi